НОВИНИ

Серхио Агуеро дебютира с гол за Барселона в контрола

Серхио Агуеро
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
14:46, 13.10.2021
Чете се за: 01:35 мин.
Спорт
Слушай новината

Серхио Агуеро записа първите си минути с екипа на Барселона след трансфера му това лято и откри головата си сметка за клуба.

Аржентинецът се разписа за “каталунците” в контролен мач срещу третодивизионния Корнейя. Двубоят бе игран тази сутрин на тренировъчната база на клуба.

Нападателят откри резултата в сблъсъка преди футболистите на Корнейя да изравнят резултата. Испанските медии съобщават, че 33-годишният футболист е прекарал 30 минути на терена, след което е бил заменен.

Целта на контролата е да даде възможност на контузени футболисти да запишат игрови минути за тима и да ускорят възстановителния процес.

Серхио Агуеро пристигна на стадион “Камп Ноу” през лятото като свободен агент, след като договорът му с английския шампион Манчестър Сити изтече. Скоро след като смени клубната си принадлежност, той се контузи.

Неговият съотборник Усман Дембеле също се възстановява от травма, като миналата седмица двамата подновиха тренировки. Треньорският щаб на клуба обаче реши французинът да не играе в днешната контрола.

В неделя (17 октомври) от 22.00 часа Барселона посреща Валенсия в мач от Ла Лига.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Националите до 19 г. и Мартин Стоев с отличия за месец септември
Националите до 19 г. и Мартин Стоев с отличия за месец септември
Тренировъчните тетрадки на Биляна Дудова
Тренировъчните тетрадки на Биляна Дудова