НОВИНИ

Серхио Рамос и Лионел Меси все още не са заровили томахавките

Серхио Рамос и Лионел Меси
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
16:44, 11.11.2021
Чете се за: 02:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Серхио Рамос и Лионел Меси все още не са в най-добри отношения, въпреки че вече са съотборници в Пари Сен Жермен. Това сочат слуховете от френската столица.

В продължение на години двойката имаше ожесточено съперничество в Ел Класико. Лионел Меси и Серхио Рамос играха един срещу друг в невероятните 45 двубоя и винаги се бореха до последно за честта съответно на Барселона и Реал Мадрид.

Защитникът не веднъж е влизал остро срещу Лионел Меси по време на срещите им на терена, като два пъти беше изгонен, заради нарушения срещу нападателя.

Днес вече двамата са съотборници, след като бяха съперници в продължение на толкова много години. Това се оказа огромна изненада за мнозина – особено когато феновете ги видяха рамо до рамо при представянето им на сцената на „Парк де Пренс“.

Според испанското издание AS Рамос и Меси не са закърпили противоречията от терена напълно.

Твърди се, че те все още нямат близка връзка в съблекалнята на ПСЖ, след като и двамата се присъединиха със свободни трансфери от Барселона и Реал Мадрид.

Серхио Рамос, въпреки че все още не е направил официален дебют за клуба заради контузия в прасеца, е създал добри отношения с много от новите си съотборници.

Въпреки това, връзката между него и Меси не е много „сърдечна“ според информацията в AS и основната причина е фактът, че толкова често през годините двамата са влизали в противоречия.

Източник на френското издание L'Equipe също потвърди, че Рамос и Меси "не са успели да изтрият тези 10 години в Ел Класико“.

Съобщава се, че бившият защитник на Реал Мадрид е направил своеобразно мирно предложение към Меси, но аржентинецът изглежда все още не може да прости всичко през годините от терените в Испания.

Лионел Меси вече има записани 8 мача за ПСЖ, докато Серхио Рамос все още не е играл за парижани и търси своята форма след контузията.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Близо 360 000 дози ваксини са поставени след въвеждането на зеления сертификат у нас
Близо 360 000 дози ваксини са поставени след въвеждането на зеления сертификат у нас
Задържаният у нас белгиец е близък на терориста, координирал атаките в Париж
Задържаният у нас белгиец е близък на терориста, координирал атаките в Париж