НОВИНИ

Серия от пияни водачи спряха полицаи в Кърджалийско, шофьор седнал зад волана с 3 промила

серия пияни водачи спряха полицаи кърджалийско шофьор седнал волана промила
Снимка: Архив/БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
13:52, 11.07.2023
Чете се за: 01:40 мин.
У нас
Слушай новината

Четири бързи производства са образувани за управление на моторни превозни средства след употреба на алкохол и наркотици в хода на специализирана операция, съобщават от МВР - Кърджали.

25-годишен мъж с "Фолксваген" е бил проверен вчера около 17.00 часа на КПП "Чилик". Направеният тест за наркотици отчел положителен резултат за амфетамин. Издаден е талон за медицинско изследване и са били взети проби за химически анализ.

3 промила отчел дрегерът при проверка на 68-годишен водач с "Тойота", който се придвижвал около 18.00 ч. вчера от село Звънарка към Крумовград. Издаден е талон за медицинско изследване, но била отказана кръвна проба за анализ.

Около 22.30 ч. снощи в село Брезен полицейски служители проверили 60-годишен водач на "Форд". Направеният тест за алкохол с техническо средство отчел 2,54 промила. Взета е била кръвна проба за анализ.

Тази нощ в Кърджали е бил проверен за алкохол и 28-годишен водач на "Опел". Техническото средство отчело 1,57 промила. Отказана била кръвна проба за анализ.

Четиримата водачи са били задържани за срок до 24 часа в полицейските управления. Работата по бързите производства продължават разследващи полицаи.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Виктория Томова се класира за осминафиналите в Бостад
Виктория Томова се класира за осминафиналите в Бостад
"Електрохолд" спира да издава хартиени фактури от септември
"Електрохолд" спира да издава хартиени фактури от септември