НОВИНИ

Сестрата на Роналдо призова за увлонението на Фернандо Сантош

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:02, 11.12.2022
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
фернандо сантош лесни групи
Слушай новината

Една от сестрите на Кристиано Роналдо Елма Авейро избухна в социалните мрежи с призив за уволнението на португалския селекционер Фернандо Сантош след отпадането на Португалия в четвъртфиналите на Световното първенство по футбол в Катар.

"Мореплавателите" отстъпиха с 0:1 на сензацията Мароко, а сред причините за недоволството на Авейро е и решението на Сантош за втори пореден двубой да остави Роналдо на резервната скамейка.

В крайна сметка португалската звезда влезе в игра малко след началото на втората част, но не успя да помогне на своя тим да стигне до гол и след последния съдийски сигнал напусна терена, облян в сълзи.

"Убиха човек. Убиха отбор. Убиха цяла нация", написа Елма Авейро и добави хаштаг, с който призова за уволнението на Фернандо Сантош.

В същото време своите критики към португалския селекционер не спести и половинката на Кристиано Роналдо Джроджина Родригес, която упрекна Сантош за решението му да не пусне петкратния носител на "Златната топка" от първата минута.

"Днес твоят приятел и треньор сбърка с решението си. Този приятел, за когото казваш толкова много думи на възхищение и уважение. Същият приятел, който, пускайки те на терена, видя как всичко се промени, но беше твърде късно. Не можете да подценявате най-добрия играч в света и най-мощното оръжие, което притежавате. Точно както не може да се застъпите за някого, който не го заслужава. Животът ни дава уроци. Днес не загубихме, днес се учихме", написа Джорджина в Инстаграм.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Антоанета Костадиновa спечели сребърен медал от международен турнир в Сърбия
Антоанета Костадиновa спечели сребърен медал от международен турнир в Сърбия
Кристиан Вигенин: Подкрепа от БСП за това правителство няма да има
Кристиан Вигенин: Подкрепа от БСП за това правителство няма да има