НОВИНИ

Шедьовър на Спас Делев донесе победата на Арда над ЦСКА 1948 в мач с 5 гола

шедьовър спас делев донесе победата арда цска 1948 мач гола
Снимка: ПФК ЦСКА 1948
bnt avatar logo
от БНТ
19:43, 01.11.2021
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборите на ЦСКА 1948 и Арда (Кърджали) завършиха наравно 2:2 в последния двубой от 13-ия кръг на футболното ни първенство.

Гостите от Кърджали поведоха в резултата в 32-ата минута, когато Спас Делев центрира в наказателното поле на "червените", а бранителят Лазар Марин си реализира автогол след удар с глава.

Арда удвои аванса си 5 минути по-късно. Отново Спас Делев центрира в пеналтерията на ЦСКА 1948, но този път от ъглов удар, където защитникът Алекс Петков изпревари Георги Ангелов и с мощен удар с глава направи безпомощен стража Даниел Наумов.

Съставът на Николай Киров се върна в срещата в 56-ата минута. Деян Лозев пусна успореден пас по земя в наказателното поле на Арда, Тонислав Йорданов понечи да изчисти топката, но се подхлъзна. Това позволи на Ангел Бастунов да върне с пета към Ивайло Чочев, който се разписа за 1:2.

ЦСКА 1948 стигна до равенството в 76-ата минута. Галин Иванов центрира от ъглов удар, а появилият се в игра като резерва Симеон Петров надскочи Иван Коконов и прониза Иван Караджов за 2:2.

Отборът на Арда стигна до трите точки след великолепен прехвърлящ удар на Спас Делев от границата на наказателното поле на домакините.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Учениците, които не се тестват за COVID-19, ще продължат да учат онлайн
Учениците, които не се тестват за COVID-19, ще продължат да учат онлайн
Мъж е задържан при мащабната акция срещу купуване на гласове в Бургаско
Мъж е задържан при мащабната акция срещу купуване на гласове в Бургаско