НОВИНИ

Сираков обяви: Поканих Станимир Стоилов в Левски

наско сираков срещна фенове левски
bnt avatar logo
от БНТ
16:00, 23.08.2021
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков обяви, че е предложил на Станимир Стоилов да заеме треньорския пост в клуба.

От официалното съобщение на “синята” легенда става ясно, че преговорите продължават и все още няма окончателен отговор от страна на специалиста.

В петък, след поражението от Ботев Пд, досегашният треньор Живко Миланов подаде оставка, която беше приета от ръководството в неделя.

Преди около седмица представители на една от фенските организации на Левски „Ултрас Левски“ разкриха, че бившият треньор на „сините“ Станимир Стоилов се е съгласил да се върне в клуба, но при едно условие. Желанието на специалиста е било единствено заплатите на играчите да се изплащат своевременно.

Наско Сираков обаче все още не е разкрил какви са условията на наставника сега, след като вече е получил официална покана.

Ето и цялото съобщение:

Левскари,

Обръщам се към всички Вас, за да Ви информирам, че днес, 23 август в Хасково се срещнах с най-успешния треньор на „Левски“ Станимир Стоилов. Воден от убеждението, че той е единствената опция за излизането на клуба от изключително тежката ситуация, в която се намира, му предложих да се завърне в „Левски“ и да помогне на любимия отбор.

В разговора ми с него бях максимално коректен, открит и честен относно финансовото положение на „ПФК Левски“, което към този момент не е добро. Споделих убеждението, че именно той е човекът, който може да обедини „синята“ общност и да изведе отбора от кризата, в която се намира.

Станимир Стоилов винаги е бил първата ми опция за старши треньор от момента, в който станах мажоритарен собственик на „ПФК Левски“. Разговорите ни със Станимир Стоилов ще продължат идните дни.

Ваш Наско Сираков

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
"Банско опера фест" ще се състои на 27 и 28 август
"Банско опера фест" ще се състои на 27 и 28 август
СО обяви 1891 допълнителни места за ясли, градини и подготвителни групи в училищата
СО обяви 1891 допълнителни места за ясли, градини и подготвителни групи в училищата