НОВИНИ

Слънчево и горещо днес, от сряда - захлаждане

слънчево горещо сряда захлаждане
bnt avatar logo
от БНТ
07:00, 22.08.2021
Чете се за: 01:30 мин.
У нас
Слушай новината

Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд главно над източните и планинските райони ще има временни увеличения на облачността, но вероятността за валежи е много малка. Ще духа слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 29° и 34°.

И по Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 26° и 29°. Температурата на морската вода е 26°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, на юг от Бургас - около 3.

Предимно слънчево ще бъде и в планините. В следобедните часове ще има временни увеличения на облачността, но вероятността за валежи е много малка.

Ще духа слаб, по билата до умерен вятър от север-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 22°, на 2000 метра – около 14°.

В началото на новата седмица времето ще бъде предимно слънчево. Температурите ще продължат бавно да се повишават и във вторник максималните ще са между 31° и 36°, малко по-ниски по Черноморието. В средата на седмицата от северозапад ще прониква по-хладен въздух, който ще понижи температурите. Очакват се и валежи, придружени от гръмотевици.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
845 са новите случаи на COVID-19 у нас
845 са новите случаи на COVID-19 у нас
Валентин Антов пред трансфер в Италия
Валентин Антов пред трансфер в Италия