НОВИНИ

Слънчево време днес

слънчево време
bnt avatar logo
от БНТ
06:01, 18.10.2022
Чете се за: 01:47 мин.
У нас
Слушай новината

Минималните температури ще бъдат между минус 1° и 5°, по Черноморието - от 9 до 13°, а максималните - между 18 и 23°.

Сутринта на места ще има слани и краткотрайни мъгли. През деня ще е предимно слънчево. Ще продължи да духа слаб източен, в Източна България - умерен североизточен вятър.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, преди обяд на места с ниска облачност. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 17 - 18°. Температурата на морската вода е около 18°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15°, на 2000 метра - около 10°.

В сряда ще остане предимно слънчево. Сутринта на места в низините ще е мъгливо. Температурите ще останат без съществена промяна. По-късно през деня със силен северозападен вятър ще нахлува по-студен въздух.

В четвъртък по-значителни временни увеличения на облачността ще има над Северна и Източна България, но само на отделни места ще превали слаб дъжд. Вятърът ще отслабне и ще се ориентира от север, а температурите ще се понижават. В петък и събота ще преобладава слънчево време, а температурите отново ще тръгнат нагоре.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube: https://go.bnt.bg/youtube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
1147 са новите случаи на коронавирус за последното денонощие
1147 са новите случаи на коронавирус за последното денонощие
Карим Бензема е новият носител на "Златната топка"
Карим Бензема е новият носител на "Златната топка"