НОВИНИ

Слави Трифонов защити Петър Илиев и изтъкна, че партиите си търсят повод да не подкрепят ИТН

слави трифонов кандидатирам следващия парламент
Снимка: Архив
bnt avatar logo
от БНТ
15:50, 09.08.2021
Чете се за: 02:05 мин.
Политика
Слушай новината

Ще кажа нещо на „Демократична България“, „Изправи се! Ние идваме!“ и БСП. Ако пак ще използвате Петър Илиев, само и само да не подкрепите правителството на „Има такъв народ“, явно си мислите, че никой не прави разлика между повод и причина. Петър Илиев е поводът, който си търсите, а причината е, че всички вие явно сте играчи от статуквото и за нищо на света не можете да приемете някой да ви се бърка в така наречената „политика“. Ами добре, хайде да видим какво ще стане! Това написа във Фейсбук Слави Трифонов.

Ето какво още написа той в социалната мрежа:

"По повод на сутрешното интервю на Петър Илиев, разбрах, че той се бил държал агресивно. Не видях много хора да коментират това, което той е казал, а коментират как го е казал.
Значи, ако разбирам правилно, явно съществуват хора, които предпочитат сладко да ги лъжат, вместо агресивно да им казват истината.
Е, аз не съм от тези хора.
Само да ви припомня, че Петър Илиев е преподавател по конституционно право, говори три езика, не е бил никога във властта, не е бил министър в нито един кабинет на Бойко Борисов, не е участвал в обществени поръчки, не е предлагал Делян Пеевски за шеф на ДАНС, а е бил адвокат на годината.
Запознах се случайно с него, когато правихме референдума и моите впечатления са, че той е смел, отговорен, лоялен, добър баща и добър съпруг. И ако е агресивен, това е явно, когато има причина и основание. А между другото, ще ви призная, че и аз съм агресивен."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Любо Пенев за Стойчо Младенов: Долна и гадна постъпка, да спре да мяука
Любо Пенев за Стойчо Младенов: Долна и гадна постъпка, да спре да мяука
Тайбе Юсеин ще обмисли бъдещето си, Евелина Николова гледа към Париж
Тайбе Юсеин ще обмисли бъдещето си, Евелина Николова гледа към Париж