НОВИНИ

Солкскяер: Това не беше перфектната вечер

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:28, 09.04.2021
Чете се за: 00:41 мин.
Футбол
солкскяер беше перфектната вечер

Норвежкият мениджър на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяр очаквано сподели след мача срещу Гранада, че това определено не е било най-доброто представяене на "червените дяволи".

Наставникът определи вечерта на "Естадио Нуево Лос Карменес" като не перфектната за своя тим, акцентирайки върху факта, че трима играчи си изкараха жълти картони и ще пропуснат реванша след седмица.

Все Пак Солскяер определи резултатът като добър и заяви, че той вдъхва увереност на неговите футболисти преди срещата на "Олд Трафорд" следващия четвъртък.

„Това не бе перфектната вечер. Имаме трима наказани за следващия мач, но 2:0 е добър резултат. Знаем, че е трудно да се постигне подобен резултат в Испания. Доволен съм. Рашфорд и Бруно Фернандеш са важни играчи за нас. При първия гол Маркъс показа фантастично завършване, а Бруно по принцип е много уверен от бялата точка, макар че вратарят за малко да спаси.

Нашата цел е да печелим всеки мач. Отборът ни все още е млад и има къде да се развиваме. Трябва да продължим да работим постоянно. Във всеки мач се опитваме да атакуваме и да създаваме положения. Сега сме уверени преди реванша на "Олд Трафорд"., сподели наставникът на "червените дяволи".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Шоу на Мартин Минчев прати Локомотив (Пловдив) пред ЦСКА
Шоу на Мартин Минчев прати Локомотив (Пловдив) пред ЦСКА
ВМРО иска касиране на изборния резултат в Турция
ВМРО иска касиране на изборния резултат в Турция