НОВИНИ

Солскяер: Отиваме в Лестър, за да спечелим

bnt avatar logo
Източник: БНР
15:05, 23.07.2020
Чете се за: 00:42 мин.
Футбол
солскяр отиваме лестър спечелим

"Лисиците" приемат Манчестър Юнайтед на "Кинг Пауър Стейдиъм" в мач от 38-я кръг на Висшата лига

"Червените дяволи" се изправят срещу Лестър в последния си двубой от "Премиър лийг" с надеждата да запазят третото място в класирането. Ако момчетата на Солскяер не допуснат загуба, то те със сигурност ще завършат сезона в Топ 4 и ще участват в Шампионска лига през следващата кампания.

Въпреки че в предния мач отборът от Манчестър изглеждаше доста уморен след загубата от Челси в полуфиналната фаза на ФА Къп и направи равенство с Уест Хем, мениджърът на тима заяви, че съставът му ще бъде 100% свеж за срещата с Лестър и че непременно ще търси победата: "През последните две седмици нямаме много време за възстановяване, но това е така, защото играхме и за ФА Къп. Така е, но вече имаме три дни ... допълнителният ден преди неделя ще ни направи 100% свежи. Дадохме си страхотна възможност. Искахме да се възползваме и да влезем в Шампионската лига, като победим Лестър. Сега ще е добре за нас и равенството, но ще отидем там, за да спечелим. Ще се подготвяме както винаги с мисълта да отидем в Лестър и да спечелим мача"

Манчестър Юнайтед е трети с 63 точки, като води пред Челси само с по-добра голова разлика - 64-36 срещу 67-54. Лестър заема петата позиция в класирането с 62 пункта.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Славия замина на лагер в Банско
Славия замина на лагер в Банско
Близо 29 000 нуждаещи се ще получават топъл обяд до края на годината
Близо 29 000 нуждаещи се ще получават топъл обяд до края на годината