НОВИНИ

Солскяер: Спечелихме срещу един страхотен отбор

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:19, 21.10.2020
Чете се за: 00:50 мин.
Футбол
солскяр спечелихме един страхотен отбор

Мениджърът на Манчестър Юнайтед отправи похвали към своите играчи при успеха с 2:1 над Пари Сен Жермен в първия мач от група "Н" на Шампионската лига.

Наставникът определи като отлично представянето на тима и заяви, че заслужено са стигнали до успеха на "Парк де Пренс".

"В началото на груповата фаза усещането е странно, но важното е, че спечелихме срещу един страхотен отбор. Предишният път еуфорията беше различна, но въпреки това играчите се справиха отлично. Те бяха максимално фокусирани и си свършиха работата. Точно това се искаше. Смятам, че победихме заслужено. Знаехме, че ще се изправим срещу отбор, който се защитава добре. Знаехме, че Давид ще трябва да направи няколко важни спасявания. Знаех също какви са качествата на Туанзебе. Това бе първият му мач от десет месеца, което само показва колко е талантлив", заяви Солскяр.

Норвежецът коментира и дузпата на Бруно Фернандеш, при която португалецът първоначално пропусна, но заради движение на Кейлор Навас при удара, наказателният удар беше изпълнен наново, като при втория опит Фернандеш не сбърка

"След два пропуска, нещата може само да се подобрят. Той ще продължи да изпълнява дузпите. За подобно нещо се иска спокойствие и характер, каквито Бруно показа тази вечер. За да излезем от групата ще ни трябват около 10 точки. Затова следващият мач с Лайпциг ще е много важен. Предстоят ни много срещи до края на сезона, но хубавото е, че разполагам с достатъчно добри играчи, от които да избирам", каза още норвежецът.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Среща на посланиците от ЕС за Северна Македония и Албания
Среща на посланиците от ЕС за Северна Македония и Албания
"Ню Йорк таймс": Доналд Тръмп има банкови сметки в Китай
"Ню Йорк таймс": Доналд Тръмп има банкови сметки в Китай