НОВИНИ

Солскяр: Наслаждавам се на критиките

солскяр наслаждавам критиките
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
18:08, 01.11.2021
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр заяви, че се радва на критиките по време на пресконференцията си преди гостуването на "червените дяволи" на Аталанта в мач от Шампионска лига след ключовия успех при визитата на Тотнъм с 3:0 през уикенда.

Норвежкият специалист бе изправен пред сериозни спекулации за бъдещето си след унизителната загуба от Ливърпул с 0:5 на "Олд Трафорд". Но футболистите на Юнайтед намалиха напрежението върху мениджъра си с класика в северен Лондон, която коства поста на колегата на Солскяр Нуно Ешпирито Санто.

"Критиките могат да те накарат да се съмняваш в себе си или да се изправиш лице в лице срещу тях. Винаги съм се наслаждавал на критиките – нека продължат да идват. Журналисти, анализатори, експерти – всички имаме различни професии. Не съм тук, за да се боря с тях, не искам да съм в конфликт с никого", сподели той на пресконференцията си.

"Червените дяволи" са на първо място в група E с две победи и една загуба от три мача, но не убедиха до тук с играта си в Европа. Тимът допусна изненадваща загуба от Йънг Бойс с 1:2 в откриващия си мач и се нуждаеше от късни голове на Кристиано Роналдо, за да вземе домакински победи срещу Виляреал и Аталанта.

Съставът на Джан Пиеро Гасперини водеше с 2:0 на "Олд Трафорд" и имаше възможности да сложи точка на спора, преди домакините да обърнат изцяло развоя на събитията в своя полза.

Солскяр призна, че един добър мач няма да заглуши критиците на Юнайтед и предизвика отбора си да докаже в Италия, че може да се представя постоянно на високо ниво.

"Работим, за да достигнем това постоянство. Една птичка пролет не прави. Това е шанс да докажем, че можем отново да влезем в силна серия", завърши норвежецът.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Всяка седмица ще се отчитат нужните количества кислород за болниците
Всяка седмица ще се отчитат нужните количества кислород за болниците
Без фенове на Лацио за гостуването на Марсилия в Лига Европа
Без фенове на Лацио за гостуването на Марсилия в Лига Европа