НОВИНИ

Спас Делев се раздели с Арда, подписва с Лудогорец

Спас Делев
Снимка: Арда Кърджали
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
14:46, 23.12.2021
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
Слушай новината

Българският национал Спас Делев се раздели по взаимно съгласие с тима на Арда и се очаква съвсем скоро да премине в шампиона на България Лудогорец.

Делев изкара в Кърджали две години и половина и бе с основна заслуга за силните резултати на тима в този период, както и дебютното участие на Арда в евротурнирите.

"Уважаеми ръководители на Арда, футболисти, фенове, ПРИЯТЕЛИ. Настъпи моментът, в който нашите професионални пътища се разделят. Това решение бе много трудно за мен, защото през последните две години и половина аз намерих своето място в Арда. Заедно с моите съотборници написахме най-новата история на клуба. Успяхме да сложим АРДА на футболната карта на Европа. Не съжалявам за нито един момент прекаран на АРЕНА Арда и в гр. Кърджали, където намерих наистина истински и верни приятели. Благодарен съм на ръководството, че поверява в мен и ми даде шанс да нося гордо фланелката на Арда. Със сигурност престоят ми при Вас остава на много важно място в моето сърце. Пожелавам на феновете винаги да са близко до отбора и да го подкрепят, без значение дали побеждава или губи, всички трябва да сте като един юмрук", сподели опитният нападател пред официалния сайт на клуба.

В същото време Арда си върна двама футболисти - Петко Ганев и Мартин Костадинов. Двамата бяха преотстъпени през изминалия полусезон, съответно в Литекс и Ботев Враца. След като срокът за преотстъпване изтече, те отново ще носят екипа на кърджалийския тим.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Футболният Берое се продава
Футболният Берое се продава
Кои са председателите на 24-те комисии в НС
Кои са председателите на 24-те комисии в НС