Спират водата в част от центъра на София

от БНТ
15:04, 17.05.2020
Чете се за: 00:34 мин.
У нас
спират водата част центъра софия

На 18 май 2020 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи в кв. „Център“ (Триадица) на ул. „Княз Борис I“ и ул. „Кърниградска“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Княз Борис I“ - от ул. „Алабин“ до ул. „ Солунска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Денкоглу“ ъгъла с ул. „Княз Борис I“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Почина комикът от „Американски пай“ и „Модерно семейство“ Фред Уилард
Почина комикът от „Американски пай“ и „Модерно семейство“ Фред Уилард
За два дни полицията в Пловдив провери 95 заведения
За два дни полицията в Пловдив провери 95 заведения