НОВИНИ

Станимир Стоилов: Имаме някакъв напредък

Станимир Стоилов
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
20:44, 08.09.2021
Чете се за: 02:25 мин.
Футбол
Слушай новината

Наставникът Станимир Стоилов остана доволен от победата на „Левски“ с 5:2 над „Марица“ (Пловдив) в контролна среща, играна на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“.

„Резултатът не е определящ. Първите 25-30 минути играхме по начин, по който аз искам да играем. Имаме някакъв напредък. Продължаваме да работим. Имаме организационни и проблеми в играта, които трябва да изчистваме. Надявам се и другите играчи да се върнат от националния отбор в добро състояние, за може да се подготвим за следващи мач на отбора“, сподели Стоилов пред клубната телевизия.

Той коментира и представянето на последните две нови попълнения на „Левски“ – Хосе Кордоба и Драган Михайлович: „Кордоба е в добро функционално състояние, но има неща в играта му, които трябва да изчистим. Той е футболист с много интересни качества, но има и тактически проблеми в играта му. Драган е опитен, но все още не е в добро кондиционно състояние“.

„Стараха се доста момчетата, виждам зрънца, от които с наша помощ и тяхна отговорност можем да подсигурим бъдещето на „Левски“. Вече гледах техен мач“, сподели мнението си за играта на юношите на тима при успеха над Марица Пд.

Мъри не пропусна да спомене и привържениците на „сините“ и да им благодари за подкрепата към отбора в трудния момент, в който се намира Левски: „Те по-добре и от нас знаят, че без тяхната помощ ние не може да съществуваме. Ние постоянно ги призоваваме да помагат на клуба като идват на мачове, купуват си абонаментни карти и билети за мачовете и така да помагат на отбора, който не е в никак розово финансово състояние. Когато зависи от нас треньорите от спортно-технически аспект, ние ще спасим нещата на терена, но ще трябва да видим как ще работи клубът и как ще бъде във финансово състояние“.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Албанският премиер: Неваксинирани студенти няма да влязат в университетите
Албанският премиер: Неваксинирани студенти няма да влязат в университетите
Левски с успех в контролна среща
Левски с успех в контролна среща