НОВИНИ

Станимир Стоилов иска да задържи в Левски Михайлов и Михайлович

станимир стоилов иска задържи левски михайлов михайлович
bnt avatar logo
от БНТ
16:04, 18.05.2022
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разкри, че клубът ще предложи нови договори на Николай Михайлов и Драган Михайлович.

Наставникът даде пресконференция преди поредния двубой на „сините“. Утре (19 май) Левски гостува на Славия от 20.15 часа в мач от Първа лига.

Станимир Стоилов коментира трансферната политика на клуба за предстоящия летен прозорец.

"Ивелин Попов е тук вече, първо трябва да го излекуваме, а след това да тренира нормално. Първият нов е налице. Много трудно можем да си позволим конкурентноспособни играчи, но ще се опитаме напускащите да са равни на пристигащите", сподели треньорът.

"На Ники Михайлов и Драган ще предложим нови договори, но е въпрос на преговори дали ще се договорим за финансовите условия. Ако Николай получи предложение от чужбина, няма да прибягваме до чуждестранен вратар, а ще разчитаме на момче от школата. Не можем да напускаме рамките на бюджета", каза още Стоилов.

"Изчакваме нещата да се изчистят с Филип Кръстев. Ако се договорим за финансовите параметри, и на тази позиция няма да се търси човек. Няма да подаряваме играчи. Лично аз съм се чувал с Жоазиньо през годините, но не сме обсъждали подобна възможност", добави Станимир Стоилов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Гергана Топалова загуби само два гейма на турнир в Австрия
Гергана Топалова загуби само два гейма на турнир в Австрия
Битката между Джошуа и Усик на 23 юли в Близкия изток
Битката между Джошуа и Усик на 23 юли в Близкия изток