НОВИНИ

Станимир Стоилов: Нагласата ми е към работа и честност към левскарите

Станимир Стоилов
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
16:20, 25.09.2022
Чете се за: 02:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов е категоричен, че ръководството на клуба не може да обещае конкретни резултати, но вместо това е гарантирана усилената работа и верността и честността към "синята" общност.

В камерната зала на читалище "Васил Левски 1861" в Карлово се проведе и традиционна среща на ръководството на клуба в лицето на Наско Сираков, Станимир Стоилов и Ивайло Ивков с привърженици.

"Радостен съм, че гостуваме на левскарски град, където е родната къща на нашия патрон. Левски трябва да гостува в Карлово всяка година. Надявам се Левски да помогне на пострадалите с каквото е възможно. Отборът играе всяка седмица, понякога по два пъти. Постепенно през годината отборът завръща лицето, което искаме да виждаме всички левскари. Имахме трудни моменти, но вече сме отбор, който трудно губи - горд Левски. Нагласата ми е към работа и честност към левскарите. Това няма да бъде нарушено", сподели той пред феновете.

Наставникът на "сините" обясни на привържениците за важността им за клуба.

"Имахме доста положителни емоции, благодарение на привържениците на отбора. Виждам обединение около клуба. Правят се инициативи "Левски е вечен" и "Левски на левскарите". Трябва да има сигурност откъм финансова гледна точка. Бавно се развиваме като количество, но все пак не сме малко. Аз и семейството ми сме част на сдружението "Левски на левскарите". Никой не може да се срамува от представянето на отбора. Опитваме се да стабилизираме клуба и да изчистим задълженията. През тази година се изчистиха огромни задължения, благодарение на парите на привържениците. Не мога да кажа, че отборът е спасен. Отборът играе с амбиция и желание. За няколко месеца се прероди. Това говори добре за играчите", допълни той.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:

Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Китайската комунистическа партия насрочи конгрес за трети мандат на Си Дзинпин
Китайската комунистическа партия насрочи конгрес за трети мандат на Си Дзинпин
Злато и бронз за младите ни джудисти от Балканиадата в Пале
Злато и бронз за младите ни джудисти от Балканиадата в Пале