НОВИНИ

Станимир Стоилов: Напълно заслужено спечелихме Купата

станимир стоилов напълно заслужено спечелихме купата
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
19:32, 15.05.2022
Чете се за: 02:12 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши-треньорът на Левски Станимир Стоилов очаквано е щастлив от триумфа на "сините" в турнира за Купата на България.

В двубоя за националния трофей неговият тим победи вечния си противник ЦСКА с гол на Илиян Стефанов в 57-ата минута.

Според Стоилов успехите на Левски през настоящата кампания се дължат най-вече на вярната подкрепа на привържениците на тима и всеотдайната работа на футболистите и на треньорския щаб.

"Всичко това, което постигна клуба през този сезон, е благодарение на любовта на хората, работата на футболистите и подкрепата на треньорския щаб и ръководството. Всичко за тринадесетте години без трофей се върна на привържениците. Върнах се в Левски прекалено амбициран и зареден с енергия да спасим клуба и да го върнем на пътя на победите. Работих честно и почетено и затова съм недоволен, когато има неща, които не ми харесват", започна специалистът.

"Този отбор на Левски постигна най-важното – върна феновете на стадиона, спечели Купата и респектира останалите тимове. Напълно заслужено спечелихме Купата. Любовта и подкрепата на привържениците ни не може да не даде резултат, когато се работи честно и почетено в името на Левски", допълни той.

Наставникът на Левски заяви, че към момента трудно може да се говори за надграждане на настоящия състав на "сините", с оглед финансовата ситуация на "Герена".

"Градим отбор с трофей. Оттук нататък започваме да празнуваме и продължаваме да играем за феновете. Трудно мога да обещая на феновете надграждане на отбора. Надявам се да намерим път на проблемите в клуба. Много трудно мога да говоря за надграждане в този момент", завърши Станимир Стоилов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Алън Пардю намекна, че може да напусне ЦСКА
Алън Пардю намекна, че може да напусне ЦСКА
Даниел Лорер: Помощта от 25 ст. за горивата все още е в процес на обсъждане в коалицията
Даниел Лорер: Помощта от 25 ст. за горивата все още е в процес на обсъждане в коалицията