НОВИНИ

Станимир Стоилов пред фенове на Левски: С общи усилия в клуба всичко ще се оправи

Борил Гочев
от Борил Гочев
16:05, 27.11.2021
Чете се за: 01:47 мин.
Спорт
станимир стоилов фенове левски общи усилия клуба всичко оправи
Слушай новината

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред привърженици на "Синия клуб" в Хасково, където обяви, че с помощта на феновете клубът ще излезе от тежката ситуация, в която се намира вече повече от година.

На срещата в Хасково присъстваха още и мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, изпълнителният директор на клуба Иво Ивков, както и председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров.

"С общи усилия всичко в клуба ще се оправи. Помощта на феновете е всекидневна. Без привържениците няма да се справим. Вярвам в нашата обща фенска подкрепа и ще се справим. Всичко, което може да донесе полза на Левски, ще се направи. Дори да играем с юноши Левски, няма да е по-зле от положението, в което сме в момента", заяви Стоилов пред привържениците.

54-годишният специалист допълни още, че целта на тази среща е да бъдат убедени привържениците, че в Левски всичко е честно и почетено.

"Дошли сме, за да покажем на хората, че всичко е честно и почтено. Трябва да убедим достатъчно привърженици и за да няма недомлъвки, клубът ще обиколи цяла България, за да може да гледаме хората в очите", заяви наставникът на "сините".

След края на срещата в Хасково, ръководството на Левски се отправи към Кърджали, където днес от 17.30 ч. тимът се изправя срещу Арда (Кърджали).

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Скопие предаде на българската прокуратура документацията за катастрофата
Скопие предаде на българската прокуратура документацията за катастрофата
Доброволци възстановяват Дендрариума в Странджа планина
Доброволци възстановяват Дендрариума в Странджа планина