НОВИНИ

Станимир Стоилов: Съжалявам, че пропуснах вчерашната тренировка

Станимир Стоилов
Снимка: БНТ
bnt avatar logo
от БНТ
13:45, 18.02.2022
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов опита да разсее слуховете, че има напрежение в клуба и затова е пропуснал вчерашната тренировка на „сините“. Той разкри, че единствената причина да не води заниманието е проточилото се заседание на Управителния съвет и не желае да коментира повече спекулации.

Той уточни, че за него новото правило за чужденците не е проблем, защото не дели играчите на такива извън Европейски съюз или от него.

„Имам в главата си състав, с който ще вземем участие, няма какво да крием, важното е да играем добре“, започна пресконференцията си Станимир Стоилов преди утрешния мач с Локомотив Пд за първенството.

„За съжаление, пропуснах тренировката вчера, имаше Управителен съвет, който с е проточи малко по-дълго отколкото очаквахме. Съжалявам, че пропуснахме тренировката, но имаше какво да свършим. Не е имало други причини да пропусна тренировката вчера. Каквото имам да казвам, ви го казвам“, сподели треньорът.

„Изглеждаше ми смешно като се казваше, че нашите футболисти се притесняват да играят пред нашата публика. За мен това е най-прекрасното нещо. Задължени сме да играем по най-добрия начин, за да радваме феновете и да ги запазим за бъдещото посещение. Нямаме нито едно извинение утре да не играем добре“, добави наставникът.

„Каква е разликата дали играят 20 европейци, или 20 извън ЕС. Ние гледаме глобалните решения, но ако искаме да имаме играчи, ти трябва да ги развиваш. Ние ще имаме българи, които да се борят за местата си в титулярния състав. Ако няма българи, ще прибягваме до чужденци, каква е разликата между сърбин или словенец“, коментира още Стоилов.

В събота, 19 февруари, Левски посреща Локомотив Пд от 17.30 часа в София.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Български шофьор все още е блокиран в горящия ферибот до Корфу
Български шофьор все още е блокиран в горящия ферибот до Корфу
Студенти от УНСС възразяват срещу връщане на присъственото обучение
Студенти от УНСС възразяват срещу връщане на присъственото обучение