НОВИНИ

Станислав Генчев: Целите на Крумовград са да играе смело, да се надиграва с всички отбори в България и да трупа точки

станислав генчев целите крумовград играе смело надиграва всички отбори българия трупа точки
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
18:34, 05.11.2023
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Наставникът на новака в Първа лига Крумовград Станислав Генчев изрази съжалението си след загубата на неговия тим с 0:1 като гост на шампиона Лудогорец в среща от 16-ия кръг на първенството.

Младият треньор сподели, че неговите футболисти са били плахи в откриващите минути на срещата, но без да отбележат гол, няма как да се надяват да измъкнат нещо от Разград.

"Загубихме, защото бяхме плахи, смутени в началото на мача. Първите двадесет минути не се представихме добре. Вкараха ни гол точно, когато не трябваше", започна Генчев.

"В защита се представихме добре. В атака обаче чак към края на мача успяхме да изнесем играта в по-предни позиции и да ги затрудним. Без да вкараме гол тук, трудно можем да вземем точка", продължи той.

Бившият треньор на Лудогорец, Локомотив София и Ботев Пловдив отправи поглед и към следващия ангажимент на своя тим - домакинство на ЦСКА - и заяви, че целите пред Крумовград са "да се надиграва с всички отбори в България и да трупа точки".

"Сега имаме мач с ЦСКА. Те не играха толкова убедително срещу Пирин и Етър, но благодарение на класата си взеха победите. Ние знаем, че играчите трябва да са на максимума на възможностите си, за да спечелим срещу тях. Днес ни лисваше и Серкан, който е основен футболист. Надявам се в следващите мачове организацията ни з защита да е още по-добра, но да се подобрим и в нападение, тъй като в последните 8 мача сме вкарали само 2 гола. Целите на Крумовград са да играе смело, да се надиграва с всички отбори в България и да трупа точки", завърши Станислав Генчев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
На избори след бурята: Как протича денят на вота в бедстващите силистренски села?
На избори след бурята: Как протича денят на вота в бедстващите силистренски села?
В Хасково се вълнуват повече за мача на Григор Димитров, отколкото за балотажа
В Хасково се вълнуват повече за мача на Григор Димитров, отколкото за балотажа