НОВИНИ

Станислав Генчев: Феновете са плътно зад нас

От Лудогорец ще бъдат много мотивирани да измият срама, който се случи вчера, заяви наставникът на Левски пред мача с действащите шампиони в Първа лига

станислав генчев стадион нашата крепост
Снимка: start-photo.bg
bnt avatar logo
от БНТ
19:03, 14.08.2024
Чете се за: 02:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Станислав Генчев предупреди, че Лудогорец ще се опита да се реваншира за тежкото отпадане в Шампионската лига. Старши треньорът на Левски заяви, че моментът за среща с разградчани не е добър.

„Сините“ и „зелените“ ще се срещнат в петия кръг от Първа лига, като мачът е тази събота и ще бъде изигран на „Хювефарм Арена“.

"Не трябва да се подценява Лудогорец след такъв мач. Знам, че реакцията при тях ще е много добра. Ще бъдат много мотивирани да измият срама, който се случи вчера. Много хора си мислят, че ще е удобен момент за нас да играем срещу тях, но аз съм на друго мнение. Ще се срещнат двата най-добри отбора в момента. Надявам се да стане хубав мач", коментира наставникът.

Треньорът на "сините" говори след среща с представители на Националния клуб на привържениците на Левски.

"Хората изразиха подкрепата си към нас, доверието в работата, която вършим. Казаха, че са доволни от резултатите до момента, да продължаваме в същия дух. Ние от своя страна отговорихме на въпроси, които ни бяха зададени. Какво се случва в отбора, какво предстои оттук нататък. В много добър тон и настроение премина срещата", каза специалистът.

"Ние сме решили да посетим доста фенклубове, защото комуникацията между треньорско ръководство и фенове е много важна и все пак те са нашият 12-ти играч. Трябва да правим такива срещи, за да могат от първо лице да знаят какво се случва в отбора“, гласяха още част от неговите думи.

Аз им казах и на тях - мен не ме интересува кой с кого какви противоречия има. За нас е важно отборът да е добре. Ние отговаряме за спортно-техническата част. Искаме да има обединение между феновете, както има в момента. Няма по-голямо удоволствие за футболисти и треньори стадионът ни е да пълен, дори когато играем с отбори като Ботев Враца и Крумовград.

Феновете заявиха, че са плътно зад нас и ни подкрепят като треньор и отбор. Искат отборът да играе така, както играе до момента“, завърши Генчев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мадона ще отпразнува 66-ия си рожден ден с посещение на Помпей
Мадона ще отпразнува 66-ия си рожден ден с посещение на Помпей