НОВИНИ

Станислав Генчев говори пред медиите, още чакат информация за Дамбраускас

Станислав Генчев
Снимка: БНТ
bnt avatar logo
от БНТ
20:04, 15.09.2021
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Станислав Генчев най-вероятно ще влезе в ролята на старши треньор на Лудогорец в мача срещу Мидтиланд в първия двубой от груповата фаза от Лига Европа.

От щаба на "орлите" не пожелаха да внесат повече информация относно състоянието на наставника Валдас Дамбраускас, който остана в България, след като се е почувствал зле. Специалистът не отпътува с отбора за Дания, за да му бъде направен тест за коронавирус.

Станислав Гечев обяви, че ще има повече информация до края на деня. Ако всичко с Валдас Дамбраускас е наред, той ще може да отпътува и да се присъедини към щаба си в четвъртък, в деня на двубоя.

На пресконференцията преди срещата в четвъртък, участие взе още и Доминик Янков. Футболистът на Лудогорец обяви: „Неприятно се случи с треньора, но мисля, че сме подготвени и дай Боже, утре да спечелим.“

Помощник треньорът Станислав Генчев добави по темата: „Не се чувства добре, до края на деня ще имаме информация, ако всичко е наред, утре Валдас Дамбраускас ще се присъедини към отбора.“

„Всеки, който влезе успява да защитни мястото си на терена, надявам се утре това да не се промени. Агресивен футбол, с повече единоборства практикува Мидтиланд. Сходното е, че типично за скандинавските отбори влизат във физически здрави единоборства. Силите в групата са изравнени, мисля, че всеки може да победи всеки. Нашата цел е да спечелим групата“, завърши Генчев.

Мачът е на 16 септември от 19.45 часа.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Последният ден на 46-ото НС: Отнеха бюрото за защита на свидетели от главния прокурор (ОБЗОР)
Последният ден на 46-ото НС: Отнеха бюрото за защита на свидетели от главния прокурор (ОБЗОР)
Екипът на Бербатов: Надяваме се да не ставаме свидетели на поредните подмолни игри
Екипът на Бербатов: Надяваме се да не ставаме свидетели на поредните подмолни игри