НОВИНИ

Станислав Генчев на път за Брага: Можем да победим всеки

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:37, 03.11.2021
Чете се за: 02:40 мин.
Спорт
станислав генчев път брага можем победим всеки
Слушай новината

Българският шампион Лудогорец замина тази сутрин за Португалия, където утре го очаква двубой срещу тима на Брага в турнира Лига Европа, а според наставника на "зелените" Станислав Генчев победата е напълно постижима.

Младият специалист сподели, че Лудогорец трябва да покаже своето истинско лице утре в Брага и с атрактивна игра да стигне до трите точки.

"Ние сме наясно, че срещаме един много добър отбор. Имаме добри футболисти и имаме своите шансове. Анализирали сме грешките от първия мач и се надяваме да не ги допускаме. Трябва да покажем нашето истинско лице, като играем атрактивен и добър футбол, и да вземем победата", сподели Генчев.

Връщайки се към първия двубой в Разград, треньорът на "орлите" заяви, че отборът ще трябва да направи промени във всяка една фаза на играта, за да не допуска положения пред своята врата.

"Във всяка една фаза трябва да има промяна. Допуснахме гол в Разград, удариха ни две греди. Не трябва да допускаме положения пред нашата врата и съответно да създаваме пред другата, но това на приказки е доста лесно. Надявам се футболистите на терена да успеят да го направят това нещо", коментира наставникът на Лудогорец.

Накрая Станислав Генчев изрази увереността си, че неговия тим не отстъпва с много на своя съперник и, че в момента няма противник, който не може да бъде надигран.

"Със сигурност трябва да има психологическа промяна, но това е част от играта. Видяха, че не ни превъзхождат кой знае колко в първия мач. На мнение съм, че и в момента можем да бием всеки, не само преди три месеца", завърши 40-годишният Генчев.

Лошата новина за него е, че в утрешния сблъсък той няма да може да разчита на трима от основните си футболисти в лицето на капитана Антон Недялков, Жосуе Са и Алекс Сантана.

Лудогорец гостува на Брага утре вечер от 22.00 часа на "Ещадио Мунисипал де Брага".

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
По-висока от средната за страната е ваксинацията при учителите в София
По-висока от средната за страната е ваксинацията при учителите в София
Рекордно количество метамфетамин за 11 милиона лева задържаха на Летище София
Рекордно количество метамфетамин за 11 милиона лева задържаха на Летище София