НОВИНИ

Станислав Генчев: Надявам се най-накрая да запишем победа

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:16, 02.12.2020
Чете се за: 00:53 мин.
Футбол
станислав генчев надявам накрая запишем победа

Наставникът на Лудогорец говори на летището пред медиите преди заминаването на отбора за Белгия за двубоя с Антверп от груповата фаза на Лига Европа.

"Надявам се най-после да успеем да постигнем победа, защото нашият отбор не е свикнал да завършва участието си в груповата фаза без спечелени точки и без победа".

В четвъртък от 19:55 часа българските шампиони излизат срещу носителите на купата на Белгия в петия си двубой от турнира Лига Европа.

За съжаление, българите са извън сметките за класиране, тъй като са без спечелена точка, което им отрежда и последното място в класирането.

"При всички положения е по-добро състоянието на отбора. Особено след принудителната пауза на доста футболисти, вече имаме два официални мача зад гърба си. Аз се надявам играчите да са възвърнали формата си и съм сигурен, че утре ще се представим доста по-добре", добави временният треньор на Лудогорец.

Станислав Генчев коментира и това дали в състава има някакви кадрови проблеми.

"Хубавото е, че Сантана се завърна в отбора, но за съжаление Сисиньо още не е готов за игра. Това е единствената промяна в сравнение с групата от мача срещу Тотнъм в Лондон".

"Антверп неслучайно има 9 точки. Изключително добър отбор. Отбор, който три години играе по един и същи начин. Има изграден стил на игра и много добър синхрон между футболистите. Но и те имат своите слабости. За мен обаче е по-важно нашият отбор да покаже истинското си лице", завърши младият специалист преди отпътуването на отбора.

Срещата между Антверп и Лудогорец е с начален час 19.55 часа и ше може да бъде проследена НА ЖИВО в ефира на БНТ 1.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Повече слънце в Южна България до края на деня
Повече слънце в Южна България до края на деня
НС отхвърли искане на БСП за изслушване на премиера за водата за Бургас
НС отхвърли искане на БСП за изслушване на премиера за водата за Бургас