НОВИНИ

Станислав Генчев: Няма да остана в Локомотив, преговарям с друг клуб

Станислав Генчев
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
23:01, 06.06.2023
Чете се за: 02:50 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев заяви, че няма да остане при "железничарите" защото финализира преговорите си с друг клуб.

В последния мач на отбора за сезона столичани отстъпиха на Славия.

"Изпращаме успешен сезон, по простата причина, че изпълнихме постигнатите цели. Преди шампионата искахме да сме между 7-о и 10-о място. Играхме и полуфинал за Купата на България. Ние сме отборът, спечелил най-много точки срещу водещите отбори Левски, ЦСКА и Лудогорец. В рамките на две седмици победихме Славия за първенство и купа, което е много важно за нашите фенове. Генералната ни оценка е за едно добро добро представяне. Сега трябва да се надгради, за да може догодина да е по-добре", сподели той след срещата.

Наставникът призна, че "железничарите" имат проблем в завършването на атаките си.

"Не можем да говорим за отпускане днес, защото създадохме пет голови положения срещу Славия на техния стадион. Реализирането на голови положение ни е проблем, знаете, че класата струва пари, а тя липсва при нас. Нямаме изявен реализатор след напускането на Митко. Различни играчи вкарват головете ни и нямаме успеваемост. Всеки мач създаваме и изпускаме, което ни коства много точки", допълни той.

Бившият футболен национал благодари на Локомотив София за предоставената възможност.

"Преговарям с отбор, няма какво да крия. Преговарям с отбор, вероятно ще обявя новината утре, щом преговорите се финализират. Няма да остана в Локомотив. Благодарен съм, че ми бе даден шанс да работя в отбор като Локомотив София. Това е отбор с традиции. Прегърнах идеята с цялото си сърце. Мисля, че с моя щаб направихме така, че всички да се съобразяват с Локомотив София и феновете да изпитат радостни моменти след победи над силни отбори. За мен лично годината бе успешна и изпълнена с положителни емоции", добави той.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ангел Славков: Защо трябва да се излагаме само в България?
Ангел Славков: Защо трябва да се излагаме само в България?
Стефан Стоянов: Всяко едно от младите момчета има шанс да играе мъжки футбол
Стефан Стоянов: Всяко едно от младите момчета има шанс да играе мъжки футбол