НОВИНИ

Станислав Генчев: Трябва да покажем истинското си лице

станислав генчев покажем истинското лице
Снимка: ПФК Лудогорец
bnt avatar logo
от БНТ
17:08, 20.10.2021
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев се завръща в турнира, в който постигна две знаменити победи – 5:1 над ЦСКА Москва и 3:0 над Ференцварош.

Всъщност той води "орлите" и при ремито с Мидтиланд на старта на груповата фаза, но тогава заместваше временно поваленият от коронавирус Валдас Дамбраускас.

Генчев даде пресконференция преди домакинството на Брага от групите на Лига Европа. Битката в Разград е с начален час 19:45.

"Футболистите са запознати, направили сме анализ на противника. Знаем, че често сменят формациите си. В съвременния футбол това го правят много отбори. Искам всеки един футболист да изпълни задачата си. Имам идея как ще започне Брага. Но ако това не се случи, пак имам идея какво трябва да направим“, коментира Генчев.

"Брага да е удобен съперник? Важно е ние как ще подходим в този мач. Нашата група е много изравнена, всеки може да бие всеки. Искам да покажем истинското си лице и с помощта на феновете да спечелим трите точки", добави още специалистът.

"Всяка победа дава самочувствие. Ние до момента нямаме успех. Точно заради това целта ни е да победим Брага и да останем в борбата за едно от първите места, които дават възможност да продължиш напред в турнира", завърши Генчев.

Той добави, че единственият контузен е Антон Недялков, а Сисиньо е наказан.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Александровска болница временно преустановява плановия прием
Александровска болница временно преустановява плановия прием
Само ваксинирани тенисисти ще участват на Australian Open
Само ваксинирани тенисисти ще участват на Australian Open