НОВИНИ

Стойчо Младенов: Лудогорец е най-добрият противник, който можеше да изтеглим

стойчо младенов европа постижима цел цска 1948
bnt avatar logo
от БНТ
12:38, 15.12.2023
Чете се за: 02:47 мин.
Спорт
Слушай новината

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов определи Лудогорец като "най-добрия възможен противник", който "червените" са могли да изтеглят по време на жребия за четвъртфиналите в турнира за Купата на България.

Съдбата определи двата тима отново да се изправят един срещу друг в надпреварата, след като през месец май играха във финала, който беше спечелен тогава от разградчани с 3:1. Любопитното е, че този жребий означава, че "орлите" и "червените" ще се срещнат на цели три пъти в рамките на около 20 дни в началото пролетния дял от българското първенство, тъй като за 10 февруари беше насрочен и сблъсъкът между двата тима за Суперкупата.

"Мач като всички останали. Суперкупа, купа, първенство – много мачове ще изиграем с този противник. Изглежда, че през пролетта ще бъдат само мачове с Лудогорец. Надявам се и ние да бъдем във върхова форма за четвъртфинала, за да стане един интересен мач и който е по-добър, да победи. Това е най-добрият противник, който можем да изтеглим и това е един мач, в който ние ще видим на какво ниво сме", започна Младенов.

Бившият наставник даде и своята оценка на представянето на ЦСКА 1948 през първата половина от настоящата кампания.

"Как оценявам полусезона на нашия отбор? Можеше и по-добре, защото загубихме точки там, където не трябваше да губим. Разбира се, че адаптацията на новите хора беше много трудна, някои не успяха да се адаптират. Това са нормални неща във футбола", коментира опитният специалист.

Запитан дали при "червените" може да се очакват трансфери през зимата, Стойчо Младенов заяви: "Да, наясно сме със селекцията, която трябва да се направи. Работи се в тази насока, надявам се всичко да бъде успешно за нас. Постовете? Тези въпроси към треньора".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Осуетени са терористични нападения в Европа
Осуетени са терористични нападения в Европа
Унгария единствена не подкрепи европейската помощ за Украйна
Унгария единствена не подкрепи европейската помощ за Украйна