НОВИНИ

Стойчо Младенов: Ограбиха ни! И в двата мача ни излъгаха!

стойчо младенов ограбиха двата мача излъгаха
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
22:34, 04.11.2021
Чете се за: 01:52 мин.
Лига на конференциите
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов видимо бе разочарован от загубата на неговия тим срещу Зоря (Луганск) в Лигата на конференциите.

В Запорожие "червените" отстъпиха с 0:2 след нелепи грешки в защита и се простиха с участие в елиминационната фаза на турнира напролет.

"Чувствам се все едно съм ограбен. Мисля, че почти през цялото игрово време доминирахме на терена. Имахме няколко ситуации, в които при малко повече концентрация, можехме да решим нещата в наша полза. Изключение правят двете ситуации на края. Едно недоглеждане и липса на концентрация... Винаги съм твърдял, че футбол се играе с мозъка и интелектът никога не трябва да ни напуска, ако притежаваме такъв. В тези моменти се вижда, че има нужда от класни играчи, който да решават определените ситуации", сподели треньорът на ЦСКА.

"През целия мач бяхме по-активни и в двете фази, създадохме ситуации, с които можехме да се поздравим с победата. И в двата мача ни излъгаха. И в София ги надиграхме и тук също. Поздравявам момчетата за играта, с изключение на двете последни ситуации, където дадохме възможност толкова елементарно да ни отбележат гол. В детския и юношеския футбол не се допускат такива грешки. Само с победи може да излезем от тази ситуация. Трябва да го направим", добави Стойчо Младенов след срещата.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Испанската полиция разби мрежа за трафик на мигранти от Балканите към ЕС
Испанската полиция разби мрежа за трафик на мигранти от Балканите към ЕС
Откриха наркотици и незаконни боеприпаси при спецакция в Дупница
Откриха наркотици и незаконни боеприпаси при спецакция в Дупница