НОВИНИ

Стойчо Младенов: Разочарован съм от Манолев, говорим за расизъм

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:14, 23.08.2021
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА София Стойчо Младенов взе отношение по темата със скандала от края на първото полувреме в мача между "червените" и Пирин (Благоевград).

В 42-ата минута бившият български национал Станислав Манолев от състава на "орлетата" бе изгонен за втори жълт картон за удар с в лицето на Тибо Вион.

Напускайки терена, Манолев влезе в словесна разправа с друг от състава на ЦСКА - Амос Юга. Двамата си размениха реплики, след което настана истинска суматоха, а след двубоя Юга обвини Манолев в расизъм.

Наставникът на "червените" Стойчо Младенов потвърди, че е чул крайния бранител да изрича расистки реплики по адрес на Юга и осъди остро действията на капитана на Пирин.

"Аз съм крайно разочарован от Манолев. Понякога не трябва да се преминава границата. Говорим за расизъм. Нямаме маймуни на терена. Това е доста осъдително и много неприятно Аз го споменавам, защото чух и видях какво става. Нужно ли е това да става. Това е една игра и спортсменството трябва да бъде на първо място. Решенията ги взима съдията. Всеки един отбор иска да побеждава и прави всичко възможно да побеждава. Не мога да кажа, че ми стана приятно, когато чух такива думи по адрес на наш играч. Това е непристойно поведение, липса на култура и възпитание", заяви Младенов.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Българчета спечелиха пълен комплект медали от първенството по шахмат на Европейския съюз
Българчета спечелиха пълен комплект медали от първенството по шахмат на Европейския съюз
Манчестър Сити с последен опит за Кейн
Манчестър Сити с последен опит за Кейн