НОВИНИ

Стойчо Младенов си пожела подарък, който не е получавал 14 години

ЦСКА Стойчо Младенов
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
19:54, 06.01.2022
Чете се за: 02:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов сподели преди отпътуването на отбора за Турция, че се надява Жорди Кайседо да не бъде продаден през зимата.

Наставникът разкри, че по време на подготвителния лагер най-вероятно ще пристигнат нови чуждестранни попълнения. Той обаче не внесе повече яснота за трансферните цели.

„В добро настроение сме, силни думи е, че ще водим шампионска подготовка, професионално подхождаме към всяка тренировка и подготовка. Това е като всяка друга подготовка, която съм водил. Очаквам нови футболисти да се присъединят към нас, всичко излиза в нашия сайт, от там ще черпите информация. Става дума за чуждестранни попълнения“, сподели наставникът на ЦСКА на Летище София.

Запитан дали очаква продажба на Жорди Кайседо, Стойчо Младенов отговори: „Не очаквам да бъде продаден, наш футболист е, и ще разчитам на него.“

Полузащитникът Жуниор най-вероятно ще бъде продаден съвсем скоро, тъй като той няма да пътува с тима за зимния лагер.

Относно Брадли Мазику и изтичащия му договор, който на този етап не е подновен, треньорът коментира: „Не е проблем, че му изтича договорът, той е много коректен като футболист и очаквам същото себераздаване от него като през есенния дял, нямам никакво съмнение в него. Дали ще подпише, или не вече е въпрос на разговори.“

Какво си пожелава Стойчо Младенов за 2022 година?

„Пожелавам си, всичко това, което не се е случило в последните 14 години - успешен шампионат и накрая да завършим на върха на пирамидата.“

По-рано днес втората група от играчи на ЦСКА преминаха медицински тестове. Жорди Кайседо, Георги Йомов и останалите играчи се подложиха на функционални изследвания на клубната база в Панчарево.

Тимът ще се подготвя в Турция в продължение на 25 дни.

Директно в южната ни съседка в петък ще акостира Греъм Кери, а след това Яник Вилдсхут, Амос Юга, Йоан Баи и Хамза Чатакович.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Грип или COVID-19 - как да различим симптомите?
Грип или COVID-19 - как да различим симптомите?
Нинова инициира създаването на регламент за работата на колекторските фирми
Нинова инициира създаването на регламент за работата на колекторските фирми