НОВИНИ

Стойчо Стоев: Много съм разочарован, извинявам се на феновете

Борил Гочев
от Борил Гочев
23:36, 30.07.2023
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
стойчо стоев съм разочарован извинявам феновете
Снимка: startphoto.bg
Слушай новината

Старши треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев беше крайно разочарован след тежкото поражение с 0:6 като гост на Левски в среща от третия кръг на първа лига.

61-годишният наставник разкритикува остро своите футболисти за поведението им на терена и се извини на феновете за видяната продукция от столичните "железничари".

"Можехме и да се затворим с десет човека, но пак щяхме да паднем. Това не е футбол. Аз искам да играем, а не да разчитаме на случайност и да излъжем някой отбор. Трудно е и нямаме големи финансови възможности, но постепенно ще намерим правилните играчи", заяви Стоев.

"Днес не излязохме уверени, а с уплах. Искахме топката, но грешахме бързо. Не видях една линия, в която някой да се опита нещо да направи. Разочарован съм много и се извинявам на феновете на Локомотив. Това, което видяха, е обида за клуба. Да, Левски е по-добрият отбор, но трябваше да загубим с игра. Трябваше да се опитаме да играем футбол. Изключително разочарован съм. Не умеем да играем с топката и не можем да контролираме мача. Бързо губим притежание и увереност. При няколко сгрешени паса футболистите започваха да се крият", допълни той.

Клубната легенда на Локомотив София сподели още, че след подобни поражения си проличава характера на всеки, насочвайки вниманието към следващия двубой на своя тим.

"Няма как да няма някакъв труд, но не можем да променим вече резултата. Трябва да мислим за следващия мач. След такива тежки загуби се вижда характерът на всеки индивид и до каква степен може да преодолее случилото се", завърши Стойчо Стоев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Николай Костов: Нашата цел е да сме агресивни от първата минута, амбицирани сме да се представим добре срещу Шкупи
Николай Костов: Нашата цел е да сме агресивни от първата минута, амбицирани сме да се представим добре срещу Шкупи
Левски разби Локомотив Сф и загря подобаващо за реванша срещу Шкупи
Левски разби Локомотив Сф и загря подобаващо за реванша срещу Шкупи