НОВИНИ

Стойчо Стоилов се оттегля от ЦСКА

стойчо стоилов оттегля цска
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
11:44, 24.07.2021
Чете се за: 02:02 мин.
Спорт
Слушай новината

Спортният директор на ЦСКА Стойчо Стоилов едва ли ще се появи на стадион "Българска армия" в близкото бъдеще.

След края на мача между ЦСКА и Лиепая (0:0) от втория кръг на Лигата на конференциите, Стоилов усети гнева на "червените" фенове, след като първоначално не успя да напусне стадиона и дори бе повален на земята от няколко души от агитката на клуба, преди полицията да се намеси.

В следствие на неприятните сцени, разиграли се на "Армията" в сряда вечер, ръководството на "армейците" е обмислило два варианта за бъдещето на Стойчо Стоилов в клуба, пише "Тема Спорт". Първият е той да излезе в дълъг отпуск, а другият е да напусне официално длъжността главен мениджър на ЦСКА.

Същевременно в медийното пространство отново се заговори за оттегляне на Гриша Ганчев от клуба, като потенциален негов заместник начело на "червените" се спряга бизнесменът Румен Гайтански.

В неделя футболистите на Любослав Пенев стартират новия сезон в efbet Лига с гостуване на ЦСКА 1948 на Националния стадион "Васил Левски", като се надяват да прекъснат безпобедната си серия.

ЦСКА загуби тежко с 0:4 от шампиона Лудогорец за Суперкупата на България, а след това не успя да вкара и на непретенциозния си латвийски съперник в евротурнирите.

Кадровите проблеми пред Ел Голеадор за дербито с ЦСКА 1948 са сериозни. Със сигурност двубоя в неделя пропускат Мено Кох, Тибо Вион, Бисмарк Чарлс, Федерико Варела, Валентин Антов и Георги Йомов. До последно под въпрос ще бъде и участието на Греъм Кери.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мая Манолова след разговорите с ИТН: Правителство ще има
Мая Манолова след разговорите с ИТН: Правителство ще има
Татяна Дончева: Трябва надеждно правителство, което да изкара продължителен период
Татяна Дончева: Трябва надеждно правителство, което да изкара продължителен период