НОВИНИ

Стоилов: Гостуването на Ботев Враца и мачът за Суперкупата с Лудогорец са еднакво важни

стоилов гостуването ботев враца мачът суперкупата лудогорец еднакво важни
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
16:53, 27.08.2022
Чете се за: 02:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите преди гостуването на тима във Враца на местния Ботев от осмия кръг на Първа лига. Двубоят е утре вечер на стадион "Христо Ботев" от 21.00 часа.

Мъри разкри, че Николай Михайлов се завръща в групата на столичани за мача с тима на Росен Кирилов. Стражът не бе сред избраниците на Стоилов за предходния мач с Хебър Пазарджик, заради лошите си изяви на домакинството на Хамрун Спартанс в Лигата на конференциите.

"Уверен съм, че отново ще се чувстваме като домакин заради подкрепата на феновете. Николай Михайлов ще се завърне в групата и всички останали футболисти са здрави. Притесненията ми винаги свързани с това са как ще се представим на терена. Левски трябва да играе като "Левски", да търси футболното си надмощие. Имаме възможност утре да покажем в каква спортна форма се намираме. Имам идеи за състава, но имаме още 2 тренировки и тогава ще преценим кои ще стартират. Но като тактика и идея сме наясно какво да правим", сподели Стоилов.

Наставникът на Левски коментира и утрешния противник на тима.

"Ботев Враца през тази година подобри представянето си. Имат нов треньор, на него се дължи подемът в играта. Имат голям брой чуждестранни футболисти и това помага за вдигането на качеството на играта. Те заслужават внимание, но за мен по-важно е как ще играе Левски. Няма да зависи от противника, ако "Левски" играе на максимума на възможностите си“, коментира Стоилов.

Любимецът на Сектор "Б" заяви, че гостуването на Ботев Враца е също толкова важно, колкото и двубоят с Лудогорец на 1 септември за Суперкупата на България.

"Всеки мач ще подходим максимално отговорно. Има достатъчно дни до Суперкупата. Във всеки мач ще търсим оптимален състав. Сега сме насочени изцяло към мача с Ботев, който е еднакво важен като предстоящия мач с Лудогорец на 1 септември", завърши Станимир Стоилов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:

Instagram: https://go.bnt.bg/instagram

Facebook: https://go.bnt.bg/facebook

LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin

TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Международният фестивал на хвърчилата започна на Аспаруховия плаж във Варна
Международният фестивал на хвърчилата започна на Аспаруховия плаж във Варна
Радослав Кирилов: Дойдох в ЦСКА 1948 не само заради добрите финансови условия (Видео)
Радослав Кирилов: Дойдох в ЦСКА 1948 не само заради добрите финансови условия (Видео)