НОВИНИ

Стоилов: Имаме да взимаме футболен реванш от Ботев Враца

мъри стоилов разликата класите голяма
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
16:18, 21.11.2021
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че тимът му очаква реванша с Ботев Враца, като се надява на по-добър резултат на стадион "Георги Аспарухов". Предходната среща между двата тима завърши при резултат 2:0 за врачани.

"Имаме да взимаме футболен реванш от отбора на Враца, той бе по-добър в първия мач, надявам се на наш стадион и пред нашата публика да направим добър мач, защото Левски има нужда от всяка победа и най-вече има нужда от добри игри и качество в играта. Враца е отбор, който играе доста комбинативен футбол, с голяма увереност, без да се притеснява чужд или собствен е теренът. Има си своите силни страни и играчи, Бабунски е един от тях, ще наблегнем на неговите силни качества и нашите защитници трябва да се справят по най-добрия начин, след като в първия мач не успяха", коментира треньорът на Левски.

Стоилов сподели мнението си и за продължаващата селекция в клуба.

"По мое желание подновихме договорите на младите футболисти, най-вече защото тренират добре, работят и имат желание да се развиват. Това са футболистите, които на този етап сме преценили, че трябва да проведем разговори. Левски предлага договори, но няма да се молим на някого. Трябва да направим така, че оттук-нататък футболистите трябва да се молят да подписват с Левски. Това ще зависи от целия клуб и от мен като треньор. Клубът трябва да се върне на предишното си име и авторитет. Имаме интерес към много футболисти, където първенствата свършват, за да можем да ги взимаме като свободни агенти и да не плащаме трансферни суми. На този етап селекцията ще бъде изцяло от свободни агенти", допълни той.

"Сините" посрещат своя съперник на стадион "Георги Аспарухов" в понеделник от 17:30 часа.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
МВР: Гласуването протича нормално и без инциденти
МВР: Гласуването протича нормално и без инциденти
Две области излизат от тъмночервената COVID зона
Две области излизат от тъмночервената COVID зона