НОВИНИ

Стоилов: Не бива да допускаме индивидуални грешки срещу Лудогорец

станимир стоилов постната пица съсредоточим десерта
bnt avatar logo
от БНТ
16:37, 02.10.2021
Чете се за: 02:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели преди мача с Лудогорец, че се надява съвсем скоро резултатите да станат положителни. За „сините“ предстои двубой с шампиона на България от 10-ия кръг на първенството.

Специалистът предупреди футболистите си, че трябва да бъдат „изключително внимателни" и да не допускат индивидуални грешки, защото "класата на футболистите на Лудогорец може да реши всеки мач.“

„Двата мача (срещу Лудогорец и срещу ЦСКА – бел.ред.) нямат общо. Единият е дербито от много години на България, а другият мач е срещу отбор, който е хегемон в България. И двата съперника имат добро ниво, да не кажа отлично. Всичко може да се подобрява с работа и време. Това е пътят, по който трябва да вървим“, сподели наставникът на пресконференция преди сблъсъка в неделя.

Треньорът на Левски се надява на добро представяне пред собствена публика в предстоящия мач.

„Тежи и поражението, резултатът досега не е такъв, от който да сме доволни. Двете ни гостувания бяха 50:50 с добри и слаби минути. Единственото, което бяга на отбора към момента е резултатът. Не знам до колко можем да съдим отбор, който 10 пъти е ставал шампион, ако те са разклатени, то ние сме в много по-тежко състояние. Важно е ние да играем добре пред собствена публика. В нашия дом, в нашия стадион, винаги трябва да се печели. Проблемът е и постоянството – да играем постоянно добре“, допълни треньорът.

„Тази седмица имахме колебания в тренировъчния процес. Минорното състояние в съблекалнята, всички искаха да спечелят дербито, но от утре по-добра възможност да покажем, че сме добри, няма да имаме“, каза Станимир Стоилов.

„Не желая да коментирам и противник, и съдии, и колеги. Уважавам всички. Мисля, че всеки клуб и всеки треньор и ръководител сам си преценява какво да бъде отношението. С позитивизъм и отношение се работи много по-лесно“, завърши Стоилов.

Левски посреща Лудогорец на стадион „Георги Аспарухов“ в неделя, 3 октомври, от 20.15 часа.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
БСП-София единодушно подкрепи Румен Радев и Илияна Йотова
БСП-София единодушно подкрепи Румен Радев и Илияна Йотова
Лош старт за свободняците ни на Световното първенство в Осло
Лош старт за свободняците ни на Световното първенство в Осло