НОВИНИ

Стоилов отправи сериозни критики към представянето на Левски

стоилов отправи сериозни критики представянето левски
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
19:47, 02.03.2022
Чете се за: 01:47 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов, категорично заяви недоволството си от представянето на тима в двубоя със Септември (София) от четвъртфиналите за Купата на България.

"Сините" победиха с 2:0 втородивизионния тим и направиха важна крачка към крайната си цела - спечелването на националния трофей.

Въпреки победата, специалистът е на мнение, че представянето на състава е далеч под нивото на Левски. Той поздрави съперника за динамичната и агресивна игра, която демонстрира на стадион "Георги Аспарухов".

"Поздравявам отбора на Септември за динамичната и агресивна игра. Първоначално не влезнахме както трябва в мача, след това вкарахме красив гол, но общо взето не смятам, че това е нивото, което трябва да показва Левски. Длъжни сме всеки мач да играем добре, а днес представянето ни бе изключително незадоволително. Атакуващите ни полузащитници и нападателите неуверено отнемаха топката", заяви Стоилов.

Мъри подчерта, че Левски трябва да подобри играта си в защита и да реализира положенията си в предстоящото "Вечно дерби" с ЦСКА в неделя от 22-ия кръг на първенството.

"Трябва изключително сериозно за няколко дни да подобрим играта на атакуващите футболисти и във фаза защита. Специално за мача с ЦСКА трябва да имаме по-добър контрол на топката, да не допускаме леки голове и да реализираме положенията си", добави Станимир Стоилов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Д-р Асен Асенов: Като икономика и финанси войната в Украйна е световна
Д-р Асен Асенов: Като икономика и финанси войната в Украйна е световна
Русия ще отговори реципрочно на експулсирането на двамата дипломати от България
Русия ще отговори реципрочно на експулсирането на двамата дипломати от България