НОВИНИ

Стоянович: Класата на Али Соу направи разликата в мача

bnt avatar logo
от Калоян Николов
21:30, 18.12.2020
Чете се за: 01:11 мин.
Български футбол
стоянович класата али соу направи разликата мача

"Загубихме заради липса на концентрация в един момент и класата на Али Соу. В един момент загубихме дуела в средата на терена, но имахме ситуации, в които можехме с малко повече концентрация да вкараме гол", коментира наставникът на Левски Славиша Стоянович след поражението от ЦСКА с 0:1 в дербито от 13-ия кръг на efbet Лига.

"Сините" завършиха 2020 година с поражение във Вечното дебри след гол на Али Соу в 20-та минута.

"Не чета какво се пише, гледам своя отбор, защото имам много проблеми със състава. Исках концентрация и отборът да даде 100 процента, доколкото е възможно в този момента и това се случи. Загубихме заради липса на концентрация в един момент и класата на Али Соу. В един момент загубихме дуела в средата на терена, но имахме ситуации, в които можехме с малко повече концентрация да вкараме гол, но не се случи така. Много усложнявахме ситуациите, в последната минута имахме супер положение, но вратарят на ЦСКА беше на място. Аз не съм обективен за съдията, вие преценете, имаше грешки и за двете страни. Нервен мач, има напрежение и от двете скамейки, трудно е да си съдия на такъв мач. Ако бях песимист, нямаше да дойда в София. Знам, че има млади момчета и давам шанс, колкото може. Сега искаме да се успокоим и да направим добър анализ, които ще отворят въпроси за пролет. Ще трябва да направим нещата по-добре, да се подготвим добре и да играем футбол, какъвто феновете на Левски искат. Сега играем борбено, но Левски иска хубав футбол", каза Стоянович след двубоя.

Треньорът на "сините" коментира и факта, че клубът вече има нов генерален спонсор. "Със сигурност това е хубава информация за всички нас, защото имаше много проблеми от юни досега. Доколко ще бъде възможно да се докарат някакви футболисти сега не мога да кажа. Утре имаме среща и ще мислим по този въпрос, но бързо трябва да реагираме, защото скоро ще започне подготовката за пролетта", сподели той.

"След утрешната среща с г-н Сираков ще видим на кои футболисти ще разчитаме за следващия сезон", допълни Стоянович.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пената: Заслужена победа за ЦСКА, но сме далеч от титлата
Пената: Заслужена победа за ЦСКА, но сме далеч от титлата
Томислав Дончев в "Панорама": Лекарите имат водещата дума за ограничителните мерки
Томислав Дончев в "Панорама": Лекарите имат водещата дума за ограничителните мерки