НОВИНИ

Търпението в Челси свърши: Абрамович с ултиматум към Лампард

bnt avatar logo
от Калоян Николов
12:55, 21.01.2021
Чете се за: 00:46 мин.
Български футбол
търпението челси свърши абрамович ултиматум лампард

Мениджърът на Челси - Франк Лампард е много близо до това да загуби работата си и ще запази своя пост, само ако резултатите на тима се подобрят веднага, съобщава "Скай Спортс".

"Сините" от Лондон са в лоша поредица от резултати във Висшата лига, като има само две победи в последните си осем мача, в които са записали цели пет загуби.

По този начин тимът вече се намира на цели девет точки от върха в класирането, въпреки че преди началото на сезона бе спряган за един от фаворитите за титлата, след като през лятото похарчи повече от 200 милиона паунда за нови попълнения, включително Тимо Вернер, Хаким Зиеш и Кай Хаверц.

Собственикът на клуба Роман Абрамович почва да губи търпение и ще даде един последен шанс на Лампард, като следващите четири мача на "сините" ще са ключови за бъдещето на голмайстор номер 1 в историята на тима.

В неделя Челси играе с Лутън Таун в мач от четвъртия кръг на ФА Къп, а след това предстоят двубои с Уулвс, Бърнли и Тотнъм във Висшата лига, като Лампард трябва да спечели тези срещи, за да закрепи своята позиция.

Спред информацията фаворит за наследник на Лампард е германецът Томас Тухел, който наскоро бе освободен от ПСЖ. Друг вариант за нов наставник на Челси е италианецът Масимилиано Алегри, който вече година и половина е без отбор.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Черно море с първо попълнение за 2021 г.
Черно море с първо попълнение за 2021 г.
Александър Лазарова и Диа Евтимова загубиха още на старта в Анталия
Александър Лазарова и Диа Евтимова загубиха още на старта в Анталия