НОВИНИ

Тити Папазов: "Левски" няма да фалира

bnt avatar logo
от БНТ
08:46, 14.05.2020
Чете се за: 01:06 мин.
Спорт

Няма никакви индикации "Левски" да фалира или да не участва в първенството. Това заяви в Сутрешния блок на БНТ Константин Папазов. Футболен клуб Левски има валиден лиценз и това му дава право на участие, допълни още Папазов.

Константин Папазов: Договорите на футболистите могат да бъдат разтрогнати на 14 юни. Не е проблемът участието на "Левски" в първенството. Далеч по-значими проблеми има, които ние ще ги разрешиме. Сега ние имаме следваща цел. За 45 дни "синята" общност събра 1, 7 млн. лева. Никой не си е позволявал в тази държава да го направи и не е имал потенциал да го направи, защото не е имал такава мотивация да го направи, както го направи "синята" общност. Сега има възможност за 10 дни да направим същото. За да можем да покажем наистина колко значим е "Левски" и какво представлява "Левски" за живота в тази страна.

Феновете са тези, които чрез тяхната голяма любов, ще помогнат да отложим този период от 14 юни на 14 юли. След това ще намерим нашия път, убеден е Папазов.

По думите му, цялата "синя" общност не вярва Васил Божков, след като е излъгал.

Константин Папазов: Да приемем, че съм излъган. Това е лична воля на г-н Божков. Ако на 8 май, когато Божков говори в телевизионен ефир, някой е приемал думите му за верни, едно е сигурно, че след като ме излъга в неделя, сега цялата "синя" общност не му вярва. Давам му шанс уникален сега да поправя тази грешка. Подведен под някаква емоция, той допусна една огромна грешка. Опита се да употреби "Левски" по някакъв начин с цел да злепостави премиера на държавата.

Папазов призова отново Васил Божков и Георги Попов да направят ново джиро, на когото те преценят, но да не използват по никакъв начин "Левски" и акциите му.

Константин Папазов: "Левски" е нещо много свято и неговите акции също са свети колкото са свети косите на Апостола в музея. И някой да вземе да ги развява, пък да ги къса. Това е долнопрободен акт на долнопробна актриса.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Италия одобри пакет от 55 млрд. евро за подкрепа на бизнеса и домакинствата
Италия одобри пакет от 55 млрд. евро за подкрепа на бизнеса и домакинствата
Атанас Фурнаджиев, БФС: Бяхме свидетели на един пошъл политически цирк, който няма място във футбола
Атанас Фурнаджиев, БФС: Бяхме свидетели на един пошъл политически цирк, който няма място във футбола