НОВИНИ

Тодор Батков: Мъри, ти си рожба на Левски!

Борил Гочев
от Борил Гочев
21:47, 31.08.2021
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
тодор батков мъри рожба левски
Слушай новината

Бившият собственик на Левски Тодор Батков призова Станимир Стоилов да се завърне на кормилото на отбора, за да помогне на тима в трудните времена.

"Искам да призова Мъри. Мъри, ти си рожба на Левски. Идвай, за да помагаш!", заяви Батков след края на Общото събрание на акционерите в Левски.

Юристът се появи днес по време на Общото събрание на акционерите в "Синия клуб".

След напускането си на залата, адвокат Батков сподели, че е видял светлина в тунела и призова към по-добра връзка между отбора и феновете.

"Видях светлина в тунела. Видях обединение по много въпроси. Казах това, което мисля. Най-важното е да се помирят различните фракции. Важно е да се възобнови кампанията за набиране на членове и членски карти. Трябва да се подобри връзката с феновете. С новия спонсор ще се подобри маркетинга", заяви Батков.

Бившият собственик на "сините" разкри и какво според него трябва да се подобри, за да тръгне клубът отново нагоре.

"Моето лично мнение е, че трябва да налагаме наши футболисти от школата. Това, което направих през 2004 година. Тогава намалих заплатите и вдигнах страшно премиите. Така го виждам аз", добави Батков.

Накрая, юристът говори и за шансовете акциите да отидат при феновете на Левски: "Беше обсъдено акциите да отидат при феновете. Наско я е обсъждал с Тръста. Той е готов да го направи, но трябва да има ясен механизъм и сигурност. Понеже ние не сме като нашите съседи от Югозапад, където всички са пионери. Трябва да вземем пример. Нужен е баланс, а подобен модел е при Валенсия. Имат 100 хиляди члена, но имат нормални органи на управление с правомощие. Ясен е механизмът как се действа. Не е нещо толкова трудно. Сираков заяви, че е готов да го направи", завърши Тодор Батков.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
За Съединението: Пътуване с парен локомотив по теснолинейката
За Съединението: Пътуване с парен локомотив по теснолинейката
Избраха новия президент на Естония
Избраха новия президент на Естония