НОВИНИ

Треньорът на Марица остана доволен от спечеления първи трофей с отбора

треньорът марица остана доволен спечеления първи трофей отбора
Снимка: Start-photo.bg
bnt avatar logo
от БНТ
22:21, 28.01.2022
Чете се за: 01:32 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на женския волейболен Марица (Пловдив) Борислав Крачанов не скри радостта си от завоюването на волейболната Купата на България с клуба.

За младият специалист това е първи трофей във витрината му като наставник на волейболните ни шампиони, а за Марица това е пети пореден от общо седем триумфа в надпреварата.

"Връщайки лентата назад, не съм си мислил, че толкова млад ще поема шампиона на България, че ще бъда треньор в Шампионска лига. Само съм си мечтал! Що се отнася до нагласата ни за финала- настройката винаги е различна! Да, ние бяхме фаворити, но отборът на ДКС Варна дойде, за да покаже най-доброто. Няма отбор, който да излезе на финала с мисълта да загуби. Искам да поздравя отбора на противника за добрата игра! Във втория и третия гейм опряхме до нашата сработка, до самочувствието и търпението. Разполагаме с опитни момичета, които усещат, когато трябва да натиснат. След лесно спечеления гейм, загубихме малко ритъм, но момичетата показаха добър дух!", заяви след Крачанов след спечеления с 3:0 гейма финал с ДКС (Варна).

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Валерий Тодоров: Живеем в условията на хибридна война
Валерий Тодоров: Живеем в условията на хибридна война
Правителството на Хонконг предлага обезщетение за унищожени хамстери
Правителството на Хонконг предлага обезщетение за унищожени хамстери