НОВИНИ

Треньорът на ПАОК: Десподов е наясно какво се очаква от него и знае какво трябва да подобри

Кирил Десподов
Снимка: Facebook: PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
17:50, 04.12.2023
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на гръцкия ПАОК Разван Луческу похвали българския национал Кирил Десподов, но в същото време заяви, че нападателят трябва да подобри някои аспекти от играта си.

Десподов премина на "Тумба" от българския шампион Лудогорец в началото на месец септември и вече записа 14 часа с екип на "черно-белите", в които се отчете с 3 гола и 3 асистенции.

"Кирил знае много добре какво мисля за него. Знае колко много го харесвам като футболист и колко е важен за нашия състав с головете и асистенции си и със спокойствието си в трудните моменти. Той е на 100 процента отборен играч и обича да се раздава за съотборниците си. Не само на терена, но и извън него. Хубаво е, че разполагам с момчета, не само Кирил, които разбират какво се иска от тях", коментира румънският специалист, цитиран от sportime.gr.

"Той е наясно какво се очаква от него. Искам да бъде по-агресивен в единоборствата, така че той се бори със себе си и знае какво трябва да подобри", допълни Луческу.

Понастоящем ПАОК заема 4-ото място в гръцкото първенство с актив от 26 точки и изостава на 5 от лидера Панатинайкос, който има и мач повече.

В Лигата на конференциите пък "гробарите" вече си гарантираха първото място в своята група "G", което означава, че напролет Кирил Десподов и компанията ще започнат директно от осминафиналите в турнира и ще пропуснат плейофния кръг.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Българският защитник Нино Томов смени клуба си в Младежката хокейна лига на Квебек
Българският защитник Нино Томов смени клуба си в Младежката хокейна лига на Квебек
Хутите в Йемен извършиха нови атаки срещу кораби в Червено море
Хутите в Йемен извършиха нови атаки срещу кораби в Червено море