НОВИНИ

Треньорът на Селта: Вярвам в съдиите, при нас повторения не се появяват

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:58, 03.04.2022
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Наставникът на Селта Едуардо Куде коментира загубата на своя тим с 1:2 при домакинството на лидера в испанското първенство Реал (Мадрид).

Очаквано, най-дискутираната тема бяха съдийските решения на арбитъра Пабло Гонзалес Фуентес, който отсъди три дузпи в полза на "Кралския клуб", а освен това отмени и един гол на състава на Селта заради засада.

"Трябва да говоря много внимателно, защото мога да бъда санкциониран. Още не съм гледал втората дузпа, първата ми се стори много съмнителна, а третата нищо. При повторенията се вижда, че Кевин си прибира крака и този, който рита е Менди. Ние знаем кои сме и чудовищата, срещу които играем. Севиля, Барселона и Атлетико трябва да са много доволни от този мач. Много е трудно да се правят грешки за моя отбор, с изключение на първия удар с глава на Бензема. С Куртоа започва ли друг ход или се случи само на Испания с Мбапе? Трябва да има помощ отгоре. При нас повторения не се появяват. Моят отбор изигра страхотен мач", започна Куде.

Запитан какво мисли за намесите на ВАР, аржентинският специалист отговори иронично: "Вярвам повече от всякога в съдиите. Има инструмент и от използването му не сме се възползвали", коментира Едуардо Куде.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
От нашите пратеници: Какви са очакванията на сърбите за изборните резултати?
От нашите пратеници: Какви са очакванията на сърбите за изборните резултати?
Руски ракети са поразили петролна рафинерия в Одеса
Руски ракети са поразили петролна рафинерия в Одеса