НОВИНИ

"Трибуна Сектор Г": Време е за промяна в БФС

"Ние като организация ще наблюдаваме отблизо и ще следим събитията със засилен интерес", обещаха феновете на ЦСКА по повод Конгреса на БФС този петък (15 март)

трибуна сектор време промяна бфс
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
15:54, 13.03.2024
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

Организираните привърженици на ЦСКА от "Трибуна Сектор Г", излязоха с декларация в социалните мрежи в навечерието на Конгреса на Българския футболен съюз (БФС), който ще се проведе този петък (15 март).

"Червените" фенове категорично заявиха, че е време "футболният съюз да заработи за развитието на най-популярната игра, а не против него и освен това настояха да бъдат спазени "установените законови и процедурни рамки" по време на събитието.

Привържениците апелираха още представители на медиите да бъдат допуснати до изборния Конгрес, както и за това всичко да протече при пълна прозрачност и честност.

Позиция на "Трибуна Сектор Г":

"Както знаете, на 15.03 ще се проведе извънреден конгрес за избор на ново ръководство на БФС. От доста време насам в Бояна има крещяща нужда от промяна и е време футболният съюз да заработи за развитието на най-популярната игра, а не против него.

През годините многократно сме казвали и показвали какви са нашите предпочитания и целта на тази публикация не е агитационна. По-скоро искаме да обърнем внимание на отговорните лица, които ще осигуряват и съблюдават провеждането на самия Конгрес - установените законови и процедурни рамки трябва да бъдат спазени така, както "го правят в белите държави"! Прозрачност, честност, допускане на медиите до събитието и без шменти-капели в някоя тъмна стаичка на хотел "Маринела".

Крайно време е порочните практики да бъдат оставени в миналото!
Ние като организация ще наблюдаваме отблизо и ще следим събитията със засилен интерес. Разчитаме най-накрая разумът да надделее и футболът ни да се откъсне от мъртвата хватка на безвремието, в която се намира благодарение на корумпираното и некадърно управление на предходното ръководство на БФС.

Умната.
Време за промяна!"

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нови жертви при руска атака с дрон и бомба срещу Суми и Донецк
Нови жертви при руска атака с дрон и бомба срещу Суми и Донецк
От призраци в двора до задръстване и безсъние - най-абсурдните обаждания до телефон 112
От призраци в двора до задръстване и безсъние - най-абсурдните обаждания до телефон 112