НОВИНИ

Тунчев: Отпаднахме закономерно

тунчев отпаднахме закономерно
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
20:31, 01.03.2022
Чете се за: 01:32 мин.
Спорт
Слушай новината

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев сподели, че тимът закономерно отпада от турнира за Купата на България.

В двубой от четвъртфиналите на надпреварата, "смърфовете" отстъпиха с 0:2 при визитата си на действащия носител на националния трофей ЦСКА.

Според Тунчев тимът му е подходил в срещата с прекалено голям респект към тима на ЦСКА и закономерно отпада от надпреварата.

"Проявихме прекалено голям респект към отбора на ЦСКА. Оставихме те да владеят инициативата и се защитавахме добре до първия гол. През второто полувреме изглеждахме различно, но закономерно отпадаме. ЦСКА не ни позволи да се изнесем по-напред и да владеем повече топката", заяви старши-треньорът на "черно-белите".

Специалистът смята, че загубата ще подейства отрезвяващо на отбора, чиято цел е класиране за европейските клубни турнири. Тунчев допълни, че новите попълнения в тима са качествени, но им трябва време за адаптация.

"Целта е да влезнем в първата шестица и след това ще гоним по-предно класиране. Загубата трябва да ни подейства отрезвяващо. През няколко месеца сменяме по двама-трима играчи и е нужно време за адаптация на новите", завърши Александър Тунчев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Топалова и Стаматова с победи в Анталия
Топалова и Стаматова с победи в Анталия
След изявлението на Путин: Има ли опасност Москва да посегне към ядрените арсенали
След изявлението на Путин: Има ли опасност Москва да посегне към ядрените арсенали