НОВИНИ

Турски милиардер с интерес към закупуването на Челси

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:01, 05.03.2022
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
турски милиардер интерес закупуването челси
Слушай новината

Турският милиардер Мухсин Байрак е сред потенциалните купувачи на английския футболен клуб Челси, съобщават медиите във Великобритания.

Байрак, чието нетно богатство се оценява на 8 милиарда паунда, вече се е свързал с Роман Абрамович, като според "Скай Спорт" съвсем скоро се очаква турчинът да пристигне в Лондон.

Припомняме ви, че преди седмица Абрамович обяви оттеглянето си от "Стамфорд Бридж", а преди няколко дни стана ясно, че обявява клуба за продан, като с придобитите средства ще помогне на пострадалите от войната в Украйна.

Според информациите Мухсин Байрак далеч не е единственият, който проявява интерес към придобиването на лондончани, като Роман Абрамович дори вече е отхвърлил една оферта.

В тази сага, макар и закачливо, се намеси и звездата в смесените бойни изкуства Конър Макрегър, който в Туитър отправи оферта на стойност 1,5 милиарда паунда към руския бизнесмен. 33-годишният ирландец Макрегър не веднъж е признавал, че е привърженик на един от най-големите противници на Челси Манчестър Юнайтед, както и на шотландския Селтик.

Междувременно наставникът на сините Томас Тухел разкри, че се чувства обнадежден за бъдещето на клуба.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Максимални температури между 3 и 8 градуса днес
Максимални температури между 3 и 8 градуса днес
Борисов: За вдигането на цените на горивата няма външна причина
Борисов: За вдигането на цените на горивата няма външна причина