НОВИНИ

Уембамания в Париж

Виктор Уембаняма ще завърне в "Берси", за да изиграе ежегодишните мачове на европейска земя от редовния сезон на Националната баскетболна асоциация.

bnt avatar logo
от Константин Джаркин
02:00, 25.10.2024
Чете се за: 02:20 мин.
Спорт
виктор уембаняма вечеря легенди сан антонио няколко часа научих повече нба отколкото целия живот
Снимка:
Слушай новината

Купуването на билети за мачовете между Сан Антонио Спърс на Виктор Уембаняма и Индиана Пейсърс от редовния сезон на НБА на 23 и 25 януари 2025 г в Париж се оказа "мисия невъзможна". Билетите за събитието в "Арена Accor" бяха пуснати днес, 24 октомври, в продажба и изчезнаха за секунди, донякъде за щастието на портмонетата на френските фенове на баскетбола.

За да видите високия 2.24 метра Уембаняма от първи ред, то вие трябва да се разделите с умопомрачителните 2 120 евро. На втори ред? 1 415 евро. Малко по-назад, но все още на партера? 1 066 евро. Разбира се, цените на самия връх са малко по-нормални - 65 евро, но струва ли си да наблюдаваш баскетболен мач от толкова високо?

Сайтът nbaexperiences.com предлага и още един вариант за верните фенове на спорта, който все още е в наличност. Билет за първи ред на мача на 23 януари и вечеря със звезда от Асоциацията, чиято идентичност остава мистерия. Цената? 7 762 евро.

"Пристигането на Сан Антонио Спърс в Париж януари месец ще бъде като една огромна вълна, пълна лудост. Билетите ще изчезнат за секунди. Не мисля, че някой може да го проумее на този етап. Сякаш Майкъл Джексън се е завърнал и започва турне", предупреди НБА специалистът за BeIN Sport Фредерик Вайс, когато стана ясно, че точно Спърс с Уембаняма ще играят в Париж.

Виктор Уембаняма ще се завърне в "Берси", където загуби финала на Олимпийските игри, за да изиграе ежегодишните мачове на европейска земя от редовния сезон на Националната баскетболна асоциация. Неговият Сан Антонио Спърс ще се изправи два пъти срещу Индиана Пейсърс, който от своя страна притежава играч вдигнал олимпийския трофей със САЩ - Тайрийз Халибъртън.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Максимални температури между 16 и 21° в последния ден от работната седмица
Максимални температури между 16 и 21° в последния ден от работната седмица
Андерлехт сломи десет от Лудогорец и се изкачи на върха в Лига Европа
Андерлехт сломи десет от Лудогорец и се изкачи на върха в Лига Европа