НОВИНИ

Уест Хям надви Уест Бромич и гледа към Европа

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:31, 20.01.2021
Чете се за: 00:35 мин.
Футбол
уест хям надви уест бромич гледа европа
Снимка:

"Чуковете" надиграха с 2:1 насред Лондон състава на Уест Бромич и се изкачиха на седмо място в класирането във Висшата лига.

На Олимпийския стадион в столицата точни за успеха бяха нападателите Джарод Боуен и Михаил Антонио през двете полувремена, а между тях Матеус Перейра бе изравнил за "дроздовете".

С успеха футболистите на Дейвид Мойс събраха актив от 32 точки, което е абсолютен рекорд за клуба в ерата на Висшата лига при преполовяването на сезона в Англия.

Като допълнение, за първи път от 1958-ма година насам тимът стартира с четири последователни успеха във всички турнири в дадена календарна година.

Боуен откри резултата в добавеното време на първата част, но Перейра възстанови паритета малко след почивката с изстрел от далечно разстояние.

Михаил Антонио донесе трите точки за Уест Хям в 66-ата минута след акробатично изпълнение след пас с глава на Андрий Ярмоленко.

За гостите от Уест Бромич това е 12-та загуба от началото на сезона, което им отрежда предпоследното 19-то място в подреждането с едва 11 точки.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Даниел Иванов с шеста загуба в Токио
Даниел Иванов с шеста загуба в Токио
Севиля влезе Топ 4 след инфарктен успех срещу Алавес
Севиля влезе Топ 4 след инфарктен успех срещу Алавес